Service Caravaning ofereix treballs de manteniment i reparació de caravanes, autocaravanes i mobil-homes per a particulars. Disposem d'una zona de treball o, si ho prefereix, ens podem desplaçar fins al seu camping o parquin d'hivernatge per a realitzar les feines de manteniment. 

També fem construccions en fusta per a campings i particulars. Ja sigui una estructura per a una terrassa, una pèrgola o passarel.la, la reforma d'un bungalow o el sanejament del terra o parets d'una caravana, no dubti en contactar amb nosaltres per sol.licitar informació.

Si el que necessita es un lloc on poder hivernar la seva caravana, autocaravana, remolc o embarcació, Els oferim una plaça al nostre pàrquing amb capactat per a mes de dos-cents cinquanta vehícles. Consulti les nostres tarifes i els diferents serveis que incouen.

Service Caravaning opera a la zona centre de la Costa Brava, aproximadament des de Santa Cristina d'Aro al sud fins a L'Escala al nord. Si la seva caravana no es troba al nostre radi d'operació, consulti amb nosaltres la possibilitat d'atendre la seva sol.licitut de reparació o manteniment.

 

0
0
0
s2smodern