Desde 2017, Service Caravaning s'encarrega de gestionar un pàrking de caravanes situat al municpi de Gualta, concretament al qulilòmetre 347 de la Carretera de Torroella de Montgrí a Pals (C-31). El nostre pàrking es troba a l'aire lliure, i disposa de més de dues-centes cinquata places per a caravanes, autocaravanes y remolcs.

A continuació trobaràn informació detallada sobre els serveis que oferim i les nostres tarifes per a la present temporada:

 

Serveis inclosos:

 

Vigilància: El parking disposa de control d'accesos i càmeres al llarg de tot el perímetre per a una major seguretat.

Transport de la caravana fins al càmping: Les nostres tarifes inclouen dos serveis de transport, ja sigui des del pàrking fins al càmping o de tornada, fins a un radi de 30 quilòmetres. Qualsevol servei addicional o que es trobi fora d'aquest radi (fins a 50 kms.) es facturarà a part. La caravana serà rentada al moment de la sortida sense càrrec pel client (un servei de rentat per any).

Revisió tècnica: La seva caravana serà revisada a l'arribada al pàrking (estat de les claraboies, airejadors, perfils, gomes, pneumàtics i estat general de l'exterior), i es notificarà al propietari qualsevol problema que es trobi. En cas de descobrir desperfectes s'oferirà un pressupost per a la seva reparació amb les millors condicions possibles; d'aquesta manera podrem garantir l'estat òptim de la caravana durant l'hivernatge.

Manteniment: Oferim serveis de reparació, gestió de la ITV, venda i instal.lació de productes i accesoris per a la seva caravana.

Horaris: Des del 15 de juny al 15 de setembre el pàrking romandrà obert de dilluns a dissabte, de 09:00h a 13:00h. La resta de l'any obrim el primer dissabte de cada mes en el mateix horari. Excepcionalment, els nostres clients poden accedir a l'interior del recinte sol.licitant-ho per avançat mitjançant correu electrònic amb, al menys, tres dies d'antel.lació.

Assegurança: Disposem d'una amplia assegurança que cobreix diferents eventualitats dins el recinte.

 

 

Tarifes per a la temporada 2021/2022:

Caravanes de fins a 6 mts. 200,00 €
Caravanes de 6 a 7 mts. 255,00 €
Caravanes de més de 7 mts. 330,00 €
Remolcs 165,00 €
Embarcacions fins 6 mts. esolora 230,00 €
Pupil.latge de neveres 50,00 €
Trasllat addicional caravana  40,00 €
Trasllat addicional nevera 15,00 €
Muntatge i retirada funda caravana 20,00 €
Rentat addicional de caravana 20,00 €

 

Totes les nostres tarifes inclouen l'IVA corresponent del 21%.

 

0
0
0
s2smodern