SERVICE CARAVANING es una empresa establerta l'any 2012. Ubicada a la Costa Brava, posseeix un taller de confecció i oficines a Sant Feliu de Guíxols i un pàrking de caravanes a Gualta. La nostra activitat principal és el manteniment, la reparació i el pupil.latge de caravanes, autocaravanes i mobil-homes.

Atenem als nostres clients directament a les nostres instal.lacions o podem desplaçar-nos fins al seu càmping o domicili per tal de realitzar els nostres treballs de reparació, manteniment o instal.lació. El nostre radi operatiu abarca la zona sud i centre de la Costa Brava, aproximadament desde Santa Cristina d'Aro a L'Escala. La nostra voluntat es que els nostres clients no s'hagin de preocupar per res i que puguin gaudir al màxim del seu temps lliure i de les seves vacances.

La nostra empresa també es dedica a la confecció i reparació d'avancés, toldilles i parasols, així como a la reparació de tendals, cremalleres y ullets. Fabriquem a mida i ens podem ajustar als dissenys dels clients.

D'alltra banda, Service Caravaning ofereix un ampli ventall de treballs en fusta especialment orientats a càmpings, ja sigui en construcció (porxos, terrasses, revestiments, pèrgoles), reformes (bungalows, mobil-homes) o reparacions.