SERVICE CARAVANING es una empresa jove establerta l'any 2012. Estem ubicats a la Costa Brava, amb un taller de confecció i oficines a Sant Feliu de Guíxols i un pàrking de caravanes a Gualta.

La nostra activitat principal és el manteniment, la reparació i el pupil.latge de caravanes, autocaravanes i mobil-homes. Si necessita arreglar o remplaçar una finestra, cambiar un pneumàtic o un pilot trencat, reparar unes filtracions o danys provocats per l'aigua, instal.lar una antena, un aparell d'aire acondicionat, un "mover" o un portabicicletes, o simplement posar a punt la seva caravana para passar la ITV, no dubti en contactar amb nosaltres. Calcularems un pressupost a la seva mida i amb les millors condicions.

Atenem als nostres clients directament a les nostres instal.lacions o podem desplaçar-nos fins al seu càmping o domicili per tal de realitzar els nostres treballs de reparació, manteniment o instal.lació. El nostre radi operatiu abarca la zona sud i centre de la Costa Brava, aproximadament desde Santa Cristina d'Aro a L'Escala. La nostra voluntat es que els nostres clients no s'hagin de preocupar per res i que puguin gaudir al màxim del seu temps lliure i de les seves vacances.

La nostra empresa també es dedica a la confecció, fabricació i reparació d'avancés, toldilles i parasols, així como a la reparació de tendals, cremalleres y ullets. Fabriquem a mida i ens podem ajustar als dissenys dels clients.

D'alltra banda, Service Caravaning ofereix un ampli ventall de treballs en fusta especialment orientats a càmpings, ja sigui en construcció (porxos, terrasses, revestiments, pèrgoles), reformes (bungalows, mobil-homes) o reparacions.

 

A continuació els oferim un llistat dels càmpings amb els que més treballem. Si desitja visitar alguna de les seves webs faci click al logo corresponent.

 105  105  105
 105  105  105
 105  105  105
 105  105  105

 

0
0
0
s2smodern